Τα πάντα για τα Λαμπραντόρ ebook

E-BOOK ΑΝΑΤΡΟΦΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Λαμπραντόρ είναι ίσως η πιο δημοφιλής φυλή στον κόσμο, τρεις από τους πιο προφανείς είναι η εμφάνιση, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του. H νοημοσύνη και η προσαρμοστικότητά του τον κάνουν ένα ιδανικό σκυλί για οικογένεια, στο EBOOK αυτό περιγράφουμε το τυπικό Λαμπραντόρ, και δίνουμε συμβουλές για την εκπαίδευση, την διατροφή, και για μια αρμονική συμβίωση.

Τα πάντα για τα Λαμπραντόρ

E-BOOK ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ

Για να ζεις αρμονικά με ένα σκύλο χρειάζεται πολύ αγάπη, λίγη έρευνα και γνώσεις, εκπαίδευση τόσο στο σκύλο όσο και εσένα και την οικογένεια σου.
Ένας σκύλος ποτέ δεν κάνει λάθος, ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, λάθη κάνουν οι ιδιοκτήτες και τότε η σχέση γίνεται μερικές φορές προβληματική, ο κανόνας λέει ότι ο σκύλος αντανακλά τον ιδιοκτήτη του, ένας άνθρωπος που κάνει ένα σωρό λάθη με την ανατροφή και εκπαίδευση του σκυλιού του δεν μπορεί να έχει τον τέλειο σκύλο, αντίθετα όταν ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος του βρίσκονται σε αρμονία τότε είναι η τέλεια θεϊκή σχέση.
Αρχίζοντας με τα σωστά εργαλεία και γνώσεις, θα έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ακόμη και με έρευνα και γνώσεις θα κάνετε δοκιμές και λάθη και θα μάθετε από αυτά.

 

6.00€ – Προσθήκη στο καλάθι