Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021
Banner Top

Pet Shop Girl

Χρειαζόμουν μερικά πράγματα .

Πραγματικά δεν χρειάζονταν να περπατήσω στο πίσω μέρος του καταστήματος όπου τα βρίσκονται τα κουτάβια. Βεβαίως , δεν ήθελα να δώ ένα δωμάτιο γεμάτο με μαύρα και σοκολατί Λαμπραντόρ. Δεν χρειάζομαι να πάρω αυτό το όμορφο μαύρο θηλυκό κουτάβι κοιτάει προς σε μένα με αυτά σκούρα , μαλακά μάτια .

Υποθέτω πως δεν θα έπρεπε να γονατίσω για να έρθω όσο πιο κοντά σε αυτήν όπως έκανα . Ή να αγγίξω το γυαλί και να της μιλήσω . Ή να προσπαθήσω να κάνω την ουρά της να κουνιέται χαρούμενα. Εγώ σίγουρα δεν χρειαζόμουν αυτό το αίσθημα στο στομάχι μου , αυτό που σας κάνει να σκεφτείτε να ψάξετε για το πορτοφόλι σας .

Δεν ήθελα να σκεφτώ για το από που αυτή προήλθε. Δεν ήθελα τα εικόνες στο μυαλό μου . Δεν θέλησα ποτέ να σκεφτώ για τα κλουβιά και τα βρώμα και τα σκυλιά που αναπαράγονται , γέννες και γέννες μέχρι να χάσουν την αξία τους
ως κατασκευαστές κουταβιών. Δεν ήθελα να σκεφτώ την μάνα της σε ένα κλουβί , πεινασμένη και βρώμικη και μόνη . Και λυπημένη .

Δεν ήθελα να σκεφτώ το πόσο μικρή και φοβισμένη ήταν όταν την βάλανε στο φορτηγό για να την μεταφέρουν εδώ . Πόσο τρομοκρατημένη πρέπει να ήταν από το χωρισμό και το θόρυβο , από τις μυρωδιές και τους ήχους .
Δεν ήθελα να αναρωτιέμαι αν όλα τα αδέλφια στη γέννα της, επέζησαν το ταξίδι.

Δεν μου άρεσε να αισθάνομαι όπως ο μέσος άνθρωπος νιώθει όταν βλέπει ενα κουτάβι σε ένα Pet Shop . Δεν μου άρεσε το ωθήσεις ένιωσα . Δεν ήθελα να αισθάνομαι οτι πρέπει να την διασώσω. Αλλά το ένιωσα και αυτό . Κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν τα σκυλιά τους αυτόν τον τρόπο. Κατάλαβα ότι σώζοντας αυτό το κουτάβι υποστηρίζω το
σύστημα , θα πλήρωνα τον «εκτροφέα» τον οδηγό τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους υπαλλήλους . Κατάλαβα ότι σώζοντας αυτό το κουτάβι , αυτό το μαλακό ευγενικό κορίτσι, τροφοδοτείται η το σύστημα που δεν ήθελα να σκέφτομαι .

Δεν πρέπει πραγματικά να αισθανθώ όπως αισθάνθηκα, λυπημένος , θυμωμένος και ένοχος . Δεν ήθελα να πρέπει να πω συγνώμη ή αντίο στο κοριτσάκι με τα γλυκά μάτια που πιέζει την σκούρα μύτη της πάνω στην γυάλα να αγγίξει το χέρι μου , για να την πάρει μυρωδιά μου , να με αγγίξει .

Χρειαζόμουν μόνο λίγα πράγματα .

Αλλά δεν τα χρειαζόμουν τόσο επειγόντως για να τα αγοράσω από εκεί .

Pet Shop Girl
Copyright © 1998 Walt Zientek

Banner Content
Tags: ,

Σχετικά Άρθρα

0 Σχόλια

Leave a Comment

AMALTHEA

Λαμπραντόρ | Labradors.gr
Εκπαίδευση & ανατροφή κουταβιών Λαμπραντόρ. Άρθρα για την υγεία διατροφή & εκπαίδευση για τα Λαμπραντόρ και τα σκυλιά γενικότερα.
Τηλ.: 693 4887947 - 2295100026
www.labradors.gr

BIODOG

Εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και διατροφολογικές συμβουλές για τη συμβίωση ανθρώπων και σκυλιών

Εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και διατροφολογικές συμβουλές για τη συμβίωση ανθρώπων και σκυλιών

ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Χάρτες τοίχου

ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ

Άρθρα για Λαμπραντόρ και σκυλιά
Labrador Mismarks

Labrador Mismarks

20 Μαρτίου, 2019
Συχνες ερωτησεις

Συχνες ερωτησεις

31 Αυγούστου, 2017

e-Book

Διαφήμιση στο labradors.gr